Win XP SP3, nyelvi beállításokban valaki segíteni? Cirill betűket ne használja.
Az a gondom, hogy feltelepítettem egy szoftvert, és automatikusan a cirill betűket állította be.
Hiába próbálom kikapcsolni, egyszerűen nem lehet..
Telepítés közben, láttam hogy elkezdi kicsomagolni a RUS nevű mappát, és akkor már (fél perc múlva) újra is indította a gépet, szóval esélyem sem volt megállítani, hogy ne kerüljön fel ez az Orosz betű készlet minden hova..
A Word, meg szinte a legtöbb netes oldalban az ékezetes betűket mind kicseréli cirill karakterekre, elég bosszantó :/
Próbáltam kikapcsolni a Kelet Ázsiai karakterek támogatását, törölni a szovtvert amiben ez a betűkészlet volt, de semmi..ugyan úgy megmaradt..
Valaki tudna segíteni, mert nem akarom újra rakni a windowst..
Jobb egérgombbal kattint a tálcán jobbról a nyelvi eszköztárra, és válaszd Beállítások feliratot. Ha esetleg nincs kint az ikon, akkor a tálcán kattintva jobb gombbal pipáld be, hogy kitegye.
Ha ezekkel a beállításokkal (alapértelmezettnek a magyart állítsd) nem megy, nézd meg a Windowsban, nem írta-e felül a karakterkészleteket.
Sikerűlt megoldani a problémát, igen felűl írta a betűkészletet, letöltöttem hozzá az eredetit, feltelepítettem, és már jó is :)
Mindkét válaszolónak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!