Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az baj ha laptop képernyőjére...

Az baj ha laptop képernyőjére teszek egy lapot és ceruzával lemásolok egy rajzot?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 20:40
 1/5 A kérdező kommentje:
nem árt-e a képernyőnek
2013. nov. 16. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Könyvtárakban, irodaszerboltokban pár kb 30Ft egy lap nyomtatása pendriveról. Egy monitor nem jön ki annyiból szerintem.
2013. nov. 17. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és nem árt, többnyire. Tényleg csak néha, véletlenül túl erősen nyomod, vagy mellészalad a ceruza, és kiderül, hogy keményebb a fedőrétegnél, vagy akár a papírról is kiderülhet, hogy rengeteg apró karcot ejt a panelen, és idővel homályos foltok lesznek ott, ahol óvatosan és sikerrel lemásolgattad a rajzaidat... A troll énem szerint vidd el a monitort lefénymásoltatni inkább... :)
2013. nov. 17. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ilyen kérdést istenem...mentsd le a gépre a képet utána meg nyomtasd ki és kész
2013. nov. 17. 15:21
 5/5 Aryl válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy hülye választ kímélőek legyünk, akkor egyenesen megmondom: Igen, baj! Árt a képernyőnek, mert ha túl erősen nyomod, foltok, karcolások jelennek meg rajta. És nem utolsó sorban, a kézügyességed sem fejlődik azzal, ha átkopírozol egy kész rajzot, majd: ,,Huhh, rajzoltam" címszóval mutogatod másoknak. Ha humorosan akarod felfogni: Akkor, elmondom őszintén: Kisebb koromban én is voltam ilyen hülye, ráraktam (asszem mindössze kétszer fordult elő) és úgy próbáltam "alkotni." A képernyőnek szerencsére nem lett baja, de nem szabad sokat kísérletezni vele, nyomtasd ki, és kopírozd át azt. Ennyi.
2013. nov. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!