Játék célra szeretnék egy laptopot. A Processzor mennyire fontos?
110ezerig szeretnék maximum költeni rá.
Ilyen ár-érték arányban 4gb memória, 2gb-os vidi kártya,ez eddig szép és jó, viszont a procit gyengének találom: Gyártó: Intel
Család: Pentium Dual Core
Típus: 2117U - 1,80GHz
Paraméterek: 2MB Cache
Jelenlegi laptopomba is intel pentium dual core van,szerintem ez gyenge. i3-as viszont már drágák.
Vélemény? elfutna e az újabb játékok?
(csak laptopot szeretnék,és asus-t)
na figyelj először is szépen válaszolj ha már egyáltalán írsz ide, szánalmas vagy... Másodszor meg lány vagyok és lehet hogy nem értek hozzá,de alap fogalmam van róla.
Másik pedig hogy jelenlegi laptopom még 1giga vidikártya sincs benne mégis elfutnak az új játékok is,csak alacsony grafikán :)
na akkor erről vélemény? [link]
egyébként meg nem hiszem hogy 200ezreket kéne költenem , hogy egyáltalán elvigyen egy játékot... pl egy mmorpg az Aiont..
azért mondtam az Aion-t mert én szeretem, és szerintem nem Mario gépigénye van :D Xboxom is van,azon is tudok játszani de mmorpgvel nem.
Aion ajánlott gépigény:
Ajánlott:
CPU: Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent
RAM: 2GB RAM
VGA: NVIDIA 6800 with 256MB RAM
/ ATI Radeon™ x800 with 256MB or higher
DX: DirectX 9.0c (6/2008 update)
HDD: 15 GB hard disk space
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!