Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki tud segíteni, Acer tabletem...

Ki tud segíteni, Acer tabletemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szóval, vettem ezen a nyáron egy "Acer Iconia B1" tipusú tabletet. Ugy döntöttem veszek hozzá egy magyar billentyűzetet. Egy problémám van. Kiprobáltam 6 fajta billentyűzetet hozzá csatlakoztatni de egyik se volt jo hozzá mert nem volt egyik se kompatibilis. Megtudná valaki mondani hogy milyen billentyűzet jó hozzá??

Értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2013. nov. 15. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
usb s csatlakozós billentyűzeteket próbáltál? bármilyen usb csatlakozós billentyűzet jó hozzá.
2013. nov. 15. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:
ugy érted hogy átalakítóval?
2013. nov. 15. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, átalakítóval elvileg bármelyik jó hozzá, de nem "mezei" USB-microUSB átalakítót kell használni, hanem microUSB OTG kábelt!
2013. nov. 16. 09:58
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem kompletten tok+billentyuzet kellene.. :)
2013. nov. 16. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!