Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam ezt a processort...

Hogyan tudnam ezt a processort fel tunningolni?

Figyelt kérdés

[link]

amd phenom ii x3 2.6ghz processor.

a780l3c alaplapom van.

most jelenleg 3gb ram.

csak az a baj hogy nem tudom hogy, hogy alitsam be a bioszban

elore is koszonom

2013. nov. 14. 21:11
 1/4 A kérdező kommentje:
jah es Keresési eredmények freezer pro 64 hutom.
2013. nov. 14. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
esetleg unlockolod a 4. magot, de ezzel többlet hő keletkezhet ami gyári hűtéssel nem biztos hogy bírni fog.
2013. nov. 14. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:

hogyan lehet unlockedni a 4 magot?

freezer pro 7 hutom van ez nem gyari

2013. nov. 14. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

SB710-es a déli híd, így elvileg támogathatja a deszka az ACC (advanced clock calibration), ami a magfeloldás követelménye (persze a siker nem garantált). De mivel az alaplapod max 95W TDP-ig támogatja a procikat, így nem nagyon mernék benne tuningolni...a magfeloldás (túlfesz alkalmazása nélkül) vagy 200-300MHz emelés (szintén alapfeszkón) még beleférhet.

Nekem anno volt egy 2,8GHz-es Phenom II X3 720 BE, az simán ment 3,6GHz-en is pici fesz emeléssel, igaz az alaplap is 140W-ig volt tervezve, jó táppal és hűtővel rendelkeztem és a 720 BE proci is nyílt szorzós (könnyű dolgom volt).

2013. nov. 14. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!