Mire jó patch PES13-nál?
Figyelt kérdés
Mivel lesz jobb, ha fel teszem a patchet ?Melyiket érdemes feltenni?2013. nov. 11. 21:48
1/7 anonim válasza:
Hát, ha egyáltalán nincs patchelve a játék, akkor nagyon sok csapat licenc nélkül található meg benne.
Tehát nincsenek mezek, címerek, logók, Bundesliga, játékosok arcai se vannak annyira kivitelezve.
Megéri felrakni, én is mindig patchelem, sokkal szebb és élvezhetőbb a játék és nagyon sok egyedi tartalmat, újítást tartalmaz egy-egy patch.
Ezt rakd fel:
2/7 A kérdező kommentje:
Pl vannak a v1.01-től v1.06 meg van olyan ami Datapack.v5.0-BAT , Mindet egymás után kell telepíteni vagy hogyan? Van olyan amiben benne van az eddigi összes ( arra gondolok itt hogy pl v1.01 feltelepítem akkor, ha rátelepítek egy másik patchet pl 1.02 akkor elvszik a v1.01 patch extrái)
2013. nov. 11. 22:04
3/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kicsit bonyolultan írtam, de leírom lényegesebben.
A legfrissebb patch, tartalmazza az eddig összes patch tartalmát. Fel kell telepítenem a régi patcheket hogy működjön a legfrissebb patch?
2013. nov. 11. 22:13
4/7 anonim válasza:
Nem kell semmit visszamenőleg, mondtam volna, ha kellene:)
Amit linkeltem leszeded, abban benne lesz minden;)
5/7 A kérdező kommentje:
Oké leszedem akkor köszi
2013. nov. 11. 22:23
6/7 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem, ha megnyitom a PESEDIT Alkalmazást , majd bejön az ablak és ott PESEDIT.COM 2013 PATCH, ha rányomok akkor fut a játék. Vagy simán PES2013 Alkalmazást futtatod?
2013. nov. 12. 11:07
7/7 anonim válasza:
Simán az asztalra kirakott ikonnal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!