Most lett újratelepítve a gépem és az vele a bajom hogy tetű lassú. Még akkor is gyorsabb volt mikor még nem volt újrarakva. Mit tegyek hogy gyorsabb legyen?
Úgy gondolom hogy ilyen nincsen hogy egy (közepes erősségű)
gép újrarakás után lassabb mint előtte.Itt már körülnéztem ilyen témákban de nem nagyon találtam választ.Hátha ti tudtok segíteni nekem.
Ez a gép :) :
Microsoft Windows XP
Professional
2002-es verzió
Szervizcsomag 3
---------------------
Intel(R)
Celeron(R) D CPU 3.20GHz
3.20 GHz, 896MB RAM
Ennyi lenne az egész.
Szia.
Bekapcsolás után nyomd meg a CTRL+SHIFT+ESC gombokat (Feladatkezelő).
A folyamatok fülre lépj át. Rakd CPU oszlop szerint csökkenő sorrendbe a folyamatokat (Katt 2x a CPU oszlopra 1 kattintás = n0vekvő sorrend 2 kattintás= cs0kkenő sorrend)
Nézd, hogy mi használja a CPU-dat.
Tipp : SVCHOST:EXE, ha igy van akkor :
Az SVCHOST.EXE-nek mostanában a windows XP-s gépeken a windows updatével van gondja, teszteld le a következő módszerrel :
Futtatás : services.msc
A megjelenő ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni.
Katt kétszer rá, a megjelenő ablakban (ha fut akkor először leállitás gomb, majd) a leengedő ablakban leállitást választani. Kép : [link]
Ha kész inditsd ujra a gépet, és ugyan úgy feladatkezelőben nézd mi eszi a CPU-t.
Ha nem az a hibás a fenti módszerrel ujra engedélyezheted a windows updatét.
Sok sikert.
Üdv.
Igen, ha nem fagy meg és gyors akkor elvileg ez volt a gond.
Nos gyors ?
Szia.
Két dolog lehet :
1. Kapcsold ki a vezőrlőpultban a windows updatét.
2. Nem jól állitottad le a windows updatét :
Amikor kétszer rákattintasz a "Windows update" sorra, és bejön az ablak, ott először válaszd a "Leállitás" gombot, ha leállt, aztán ugyanebben az ablakban van "Inditás tipusa" leengedő ablak oda válaszd a "Leállitva" értéket (Az "Automatikus inditás" helyett), alkalmazd majd OK, és elvileg nem kell többet vele foglalkozni, csak ha ujra frissitebni akarod az XP-t.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!