Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bootmgr is compressed! Miért...

Bootmgr is compressed! Miért nem enged be a windowsba?

Figyelt kérdés
Am win 7-em van és win 8-at akartam telepiteni,de nem volt elég hely ezért leszedtem egy programot és valamit tömöritettem majd ujrainditás és bejött ez
2013. nov. 9. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tud bootolni. Valószínűleg nincs rajta egy épkézláb rendszer se.
2013. nov. 9. 14:43
 2/8 A kérdező kommentje:
de van rajt rendes rendszer
2013. nov. 9. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:

vagy nincs... :)

Ott írtad hogy tömörítettél valamit. Ezek szerint a rendszerpartíciót tömörítetted a bootmrg-vel együtt, amit most nem tud olvasni, ezért nem bootol. Rakhatod is újra szerintem az egészet...

2013. nov. 9. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja erre mar gondoltam csak per pillanat nincs optikai mehajtóm de lemezem van usb-röl meg n segitsem akar bootolni szoval hogy csináljam pls segiiiits
2013. nov. 9. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudok. Sosem jutott eszembe tömöríteni a rendszermeghajtót pár száz MB helyért...
2013. nov. 9. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan 4gb ra volt szukseg es csak mond meg hogy csináljam pendrivrol
2013. nov. 9. 16:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha telepítettél már újra gépet akkor ugyanaz USB-ről is. Esetleg még a BIOS-ban engedélyezni kell ha nincs.
2013. nov. 9. 17:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Kosz mar win 8 at raktamra
2013. nov. 9. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!