BABOS97 kérdése:
Nem észleli a gép a hangkártyámat mi legyen?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy nem észleli a gépe vagy nem fogadja el a hangkártyámat (ez 5 napja van így) az előtt meg semmi baja nem volt kikapcsoltam a gépet este reggel bekapcsoltam és már nem érzékelte everestben pedig mutatja hogy ott van a hangkártya de mégse látja a gép ... Már próbáltam mindent még másik hangkártyát de annál is csak az everest látta...HELP!2013. nov. 8. 21:00
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg beírni google-be a géped/hangkártyád nevét+sound driver. Ilyen nekem is volt már, de akkor egy hanggal kapcsolatos program rontotta el.
2/3 anonim válasza:
Valami ledobja a drivered. Nekem az egerem volt így, elsőnek az lett gyanús hogy unknown device (magyar rendszeren :D ). Végül kisűlt valami rootkit jutott be a rendszerbe. Még az alaplap biosát is megpiszkálta (nem adott csipogást a gép). Tedd újra a wint, hátha ez a baja. Írjál hogy ha nem segített, vagy találtál megoldást.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszotokat :)
1 válasz: Már próbáltam annnyi hogy az integrált hangkártya alapból nem jó de amit vettem ott már rákerestem és adott valami frissítést az alaplaphoz + hangkártyához leszedtem fel raktam de ugyan úgy nem észleli
2 válasz: Újra raktam már 2 napja és ugyan úgy nem észleli :(
2013. nov. 9. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!