Nem tudom formázni a hdd-t windows telepítésnél, miért?
Acer Aspire S3, berakom a boot pendriveot, elindul a telepítő, és mikor ki kéne választanom hova telepítsem, a merevlemeznél, partícióknál egyszerűen nem él a formázás és a törlés gomb sem. telepíteni pedig nem engedi, mert hogy nem jó a fájlrendszer.....
Illesztőprogramot kér v vmi ilyesmit.
Ha új partíciót akarok létrehozni hibaüzi: Nem sikerült új partíciót létrehozni a megadott használati helyen (Hiba: 0x8007045d)
?????
Szia.
Mit szeretnél telepiteni ?
Nagy valószinűség szerint "nem ismeri" fel a telepitőd a HDD-det.
Sok sikert.
Üdv.
win7 ultimate
és mi a megoldás ilyenkor?
Szia.
Ha valóban ez a hiba (nem ismeri fel a telepitő a HDD-t) akkor kell keresni a HDD-hez egy drivert és valahogy igy eljárni (Vistara ven de szerintem megy win7-en is) : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Ha látja akkor, próbáld meg valamilyen live CD-n (Linux, Hiren boot) lévő particiónáló programmal particiónálni (ha üres a HDD), vagy esetlegesen törölni a HDD-n lévő particiókatt (Ha már particiónálva volt a HDD).
Sok sikert.
Üdv.
Hibás a paramétere. Töröld le az összes partíciót, szakítsd egybe és úgy formázd meg (mélyformázással). Szóval kell majd egy xp telepítő ehhez a művelethet (meg persze achi-t kapcsold ki).
Másik lehetőség a partition wizard home edition utána egy low level format (hiedelemmel ellentétben alacsony szintű formázás lehetséges a modern meghajtókon is).
Valószínűleg a laptopon egy win8 volt fent ami ugye gpt partíciót hoz létre a telepítéshez, ezt pedig a win7 nem kezeli (csak trükkel). Többire keress rá, nekem nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!