Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom formázni a hdd-t...

Nem tudom formázni a hdd-t windows telepítésnél, miért?

Figyelt kérdés

Acer Aspire S3, berakom a boot pendriveot, elindul a telepítő, és mikor ki kéne választanom hova telepítsem, a merevlemeznél, partícióknál egyszerűen nem él a formázás és a törlés gomb sem. telepíteni pedig nem engedi, mert hogy nem jó a fájlrendszer.....

Illesztőprogramot kér v vmi ilyesmit.

Ha új partíciót akarok létrehozni hibaüzi: Nem sikerült új partíciót létrehozni a megadott használati helyen (Hiba: 0x8007045d)

?????

2013. nov. 8. 19:13
 1/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Mit szeretnél telepiteni ?

Nagy valószinűség szerint "nem ismeri" fel a telepitőd a HDD-det.

Sok sikert.

Üdv.

2013. nov. 8. 19:38
 2/9 A kérdező kommentje:

win7 ultimate

és mi a megoldás ilyenkor?

2013. nov. 8. 20:38
 3/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha valóban ez a hiba (nem ismeri fel a telepitő a HDD-t) akkor kell keresni a HDD-hez egy drivert és valahogy igy eljárni (Vistara ven de szerintem megy win7-en is) : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2013. nov. 8. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Mikor választanom kell, látni látja ugye, kiírja hogy van egy 458 vagy tökm1 akárhány gigás partíció, de se megosztani, se formázni, se semmit nem lehet vele csinálni. Egyedül az illesztőprogram keresése gomb él, de azt meg ugye nem talál a pendriveon, szal nem vágom... :/
2013. nov. 9. 10:40
 5/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha látja akkor, próbáld meg valamilyen live CD-n (Linux, Hiren boot) lévő particiónáló programmal particiónálni (ha üres a HDD), vagy esetlegesen törölni a HDD-n lévő particiókatt (Ha már particiónálva volt a HDD).

Sok sikert.

Üdv.

2013. nov. 9. 12:07
 6/9 A kérdező kommentje:
partícionálva volt igen, és ezért nem értem, hogy ezeket én most miért nem látom. gyakorlatilag úgy néz ki, mintha nem lenne windows a gépen, holott volt rajta... formázva nem lett, mivel ugye nem lehet :/ :/
2013. nov. 9. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Másik gépben sikerül? Hány éves ez a hdd? Mit mond a hard disk sentinel?
2014. jan. 6. 00:23
 8/9 Tyrus válasza:
sziasztok nekem az volna a kerdesem hogy van egy western digital HDD m pontosan wd3200bevt es nem tudom leformatozni elozoleg gyari windows vista volt rajta es most akarnak bele windows 7. 3 gepen is probaltam leformatozni de mindig csak ezt a 2 hiba uzenetet irja ki. Partition table error#110 a masik pedig error#4 Bad argument/parameter.
2015. szept. 20. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Hibás a paramétere. Töröld le az összes partíciót, szakítsd egybe és úgy formázd meg (mélyformázással). Szóval kell majd egy xp telepítő ehhez a művelethet (meg persze achi-t kapcsold ki).

Másik lehetőség a partition wizard home edition utána egy low level format (hiedelemmel ellentétben alacsony szintű formázás lehetséges a modern meghajtókon is).

Valószínűleg a laptopon egy win8 volt fent ami ugye gpt partíciót hoz létre a telepítéshez, ezt pedig a win7 nem kezeli (csak trükkel). Többire keress rá, nekem nincs kedvem.

2015. szept. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!