Samsung Smart TV-m van (legujabb 2013-as) és azt szeretném megoldani hogy a laptopom, vagy a PC-m összetudjam kötni semmiféle kábel nélkül. Megoldható?
Wifi hálózatunk van ezt gondoltam megoldásnak, ha egy hálózaton vannak.
A TV-n alapból ezek vannak fenn: Intel_Celeron, SkyDrive, SugarSync, Dropbox, és USB.
Ha esetleg szükséges lenne.
Igazából az lenne a lényeg hogy egy 2. monitorként üzemeljen a TV vezeték nélkül.
Magoldásokat elöre köszönöm és megy a ZÖLD PACSI.
Kösz.De megoldottam vezeték nélkül. :)
Nagyon sokat segítettél megy a zöld pacsi.
Ha nem mondod a DLNA szervert akkor most nem tartok ott, hogy nézem a filmet. Ám nem 3D-s, de ha megy az is akkor a következő az lesz. :D Nah akkor Köszönök Mindent!!
Sziasztok. Azt szeretném megoldani, hogy ugyan azt lássam a tv-n mint a számítógépen. Az asztali pc, és a tv(panasonic tx-l37et5e) is rá van csatlakozva a hálózatra, vezeték nélkül. Ezt a DLNA megoldást sikerült meg csinálnom serviio-val, bár filmeket,zenéket,képeket nem tudtam le játszani, de ha látnám egy az egybe a számítógépet mint monitor, akkor nem is kéne.
Segítséget előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!