SOS, A nyomtatóm működik, de csak ha 1 oldalt akarok nyomtatni (vagy rámegyek arra, hogy aktuális oldal nyomtatása) van tinta benne, meg elvileg feltelepítve is jól van, mi lehet a baj?
1 éve vettem kb. a nyomtatót, és tavasz óta azt csinálja hogy nem nyomja ki egyben a 40 oldalas pdf-et, hanem tavasszal vizsgaidőszakban is rá kellett hogy menjek az "aktuális oldal nyomtatása" jelölésre, és csak úgy tudtam kinyomni a 40 oldalt hogy egyesével...
Most is ezt csinálja, sőt van hogy az 1 oldalt sem nyomja ki.
Mi lehet a baj? A telepítőcd nem tudom hol van, de a neten találtam szoftvert amivel újratelepítettem már 5ször vagy 6szor... és pl. van olyan hogy HP laserjet p1102w 1. másolat, meg HP laserjet 1102w 2. másolat stb a "nyomtatók és eszközök"nél a számítógépemen...
Mi lehet a baj? Mert teljesen váratlan, mikor nyomtat mikor nem... van hogy 1 oldalt sem nyom ki, van hogy 4-et akarok nyomtatni (egyesével, rámegyek hogy aktuális oldal nyomtatása) de akkor is csak 1 lapot nyom ki.
Zölden világít, minden usb be van dugva, konnektorba is be van dugva, tinta is van benne... feltelepítve fel van (6szor telepítettem újra...)
Mi lehet a baj? Jön 2-3 fontos zh-m is és az egyikre csomót kéne nyomtatnom, ha már egyszer itt van a nyomtatóm akkor nem akarok fizetni külön nyomtatásért boltban...
Légyszi, ha tudtok akármi jó tippet tanácsot írjatok!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!