A Media MArktba lehet venni Fehér WII-t? És ha igen mennyiért sajna falusi vagyok és itt nincs. Weblapon csak feketét leltem.
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 17:37
1/5 anonim válasza:
Lehet venni, de drágább, mint pl konzolos boltban, vagy akár a vaterán.
Konzolokszervize.hu-t tudom ajánlani, vagy konzolvilag.hu, vagy progame.hu
3 féle wii van.
az első egy 2006-os széria, ami még gamecube játékokat is visz
a második egy 2011-es kiadás, amiből kivették ezt az opciót, vagyis nincs gc csatlakozó és memcard csatlakozó sem (egyéb megoldással lehet gc játékokat futtatni)
a harmadik pedig a mini, amiben csak 1 usb van
vagy az elsőt, vagy a másodikat ajánlom, nekem spec 2011-es van, tökéletes az is
2/5 anonim válasza:
Nekem első szériás van, tökéletes, ez is fehér, bár nem tudom a színnek mi jelentősége. Vaterán vettem nagyon olcsón. Media Marktban nem néztem ugyan, de ott alapból minden túl van árazva, szóval ha lehet máshol vedd. Neten rendelhető sok helyről, vagy ha boltból veszed akkor kisebb helyeken keresd.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi azért akarok fehéret mert jobb játékot adnak hozzá.Kb 2 hete voltam a mediamarktba és ott 20000 ft ért adták és nemtom hogy van e még.
2013. nov. 7. 13:54
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eggyik honlapon leltem amit írtatok 18k ért
2013. nov. 7. 13:57
5/5 anonim válasza:
a színek jelölik a játékokat:
fehér - wii sports resort
fekete - mario kart wii
kék - mario and sonic at the london olympic 2012
piros - new super mario bros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!