Tommy99 kérdése:
Mit csináljak ha a android Tabletemen eza berajzolos lekodolást a tul sokszor lett elronva, fiokomnál a E-mail cimet és kodot kér, de én aszt elfelejttettem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
és a e-mail visszaállitonál másodlagos e-mail cimet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam akkor nem volt kötelezö megadni másodlagos e-mail címet épp ezér most nem tudok belépni. Mit csináljak?2013. nov. 6. 13:18
1/2 anonim válasza:
Öszintén szólva nem tudom, sd kártyáról tudsz adatot lementeni külön.
De itt a kérdésed kevésbé szörnyű nyelvtannal:
Mit csináljak, ha az Android tabletemen a berajzolós lekódolás túl sokszor lett
elrontva, fiókomnál e-mail címet és kódot kér, de azt én elfelejtettem. Mit csináljak?
És az e-mail visszaállítónál másodlagos e-mail címet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam, akkor
nem volt kötelező megadni másodlagos e-mail címet, épp ezért most nem tudok belépni. Mit csináljak?
2/2 anonim válasza:
Keress rá a Google-n: [tablet típusa] hard reset
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!