Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Play station 3 és az x-box...

Play station 3 és az x-box 360 közöt mi a külömbség, melyikben mi található?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2013. nov. 6. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Itt most háromféle választ fogsz kapni.

Akinek box-a van az azt fogja isteníteni, akinek ps3-a az azt, akinek meg pc-je az az összes konzolt szidni fogja, és a PC-t isteníteni :)

Sok különbség nincs a két konzol között. Mindkettő teszi a dolgát. Nagyon sok összehasonlító videó, cikk van a neten lévén nem új konzolokról van szó. Összességében annyit mondanék, hogy az igazi különbség az exkluziv címekben van, hisz ezek csak egyik-egyik konzolra jelennek meg. Illetve a kontroller formája más.

Ha most vásárolnék, és döntenem kéne és az alapján döntenék, hogy milyen játékok vannak rá illetve a barátaimnak melyik van (lévén nem lehet a különböző konzolok közt multizni).

2013. nov. 6. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Kis manók dolgoznak benne, forgatják a lemezt.

Olvasd el a már feltett egy millió kérdést, wikit, google-t.

Gyökér.

2013. nov. 6. 10:32
 3/8 A kérdező kommentje:
kedves Gyökér! Köszönöm a válaszát! Nem hiszek a lemezeket forgató manókban! A kérdést azért tettem fel,mert épp nem nagyon érek rá guglizni... illetve a munkatársamat érdekli,nem engem. :) üdv!
2013. nov. 6. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Bla bla bla.

Szar duma, már tudjuk, hogy annyira életképtelen vagy, hogy a Google-t sem tudod használni.

2013. nov. 6. 11:24
 5/8 A kérdező kommentje:
ne magadbol indulj ki. :) ha tudsz normális választ,azt tisztelettel megköszönöm! ha nem,akkor légszi e írj. köszi! :)
2013. nov. 6. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha te feltehetsz idióta kérdéseket, én is válaszolhatok bunkón.

Ha nem tetszik elhúzhatsz innen. ;)

2013. nov. 6. 14:31
 7/8 A kérdező kommentje:
na! Most már itthon vagyok... most! lesz időm guglizni. kedves kacsacsőrű barátom,rád nem haragszom,a bunkózó válaszokért. sajnos nem tehetsz arról hogy ilyen vagy :)) további szép napot! :) szia!
2013. nov. 6. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Én pc-s vagyok, de ha döntenem kéne, akkor xbox
2013. nov. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!