Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Távoli gépen hogyan lehet...

Távoli gépen hogyan lehet telepíteni bejelentkezni stb?

Figyelt kérdés
Anyukám gépét szeretném megcsinálni, újra bejelentkezni neki a facebookba, a gmail-ba illetve feltelepíteni a skype-t és abba is bejelentkezni. Mindezt lehetőleg minimális hagyományos telefonálással, a neten keresztül. Tudom, hogy lehet ilyet, hogy ő nekem valahogy jogot ad mindehhez és én átveszem az irányítást a gépén de a pontos részleteket nem ismerem. Milyen program kell hozzá és ezt hogyan fogom tudni használni. Van valahol videó vagy leírás erről? Köszi a segítséget.

2013. nov. 5. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
2013. nov. 5. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

ne nezz mar hulyenek fafeju!

te fel akarod vkinek a gepet torni. elmondod mi a fenenek kell tavolrol bejelentkezni valaki gmail es facebookjaba? szerintem akik hasznaljak ezeket a szolgaltatasokat tudjak, hogy kell bepotyogniuk a bongeszobe azt, hogy gmail.

egyebkent megnyugtatlk nem fog menni tudod a mai szamitogepeken van tuzfal ami egyetlen kivulrol kezdemenyezett kapcsolodast sem engwdelyez.

hacsak nem engedelyezi.

2013. nov. 5. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:

2. az ANYUKÁM nem volt világos! Képzeld nem tudja, hogy hogyan kell használni. Meg volt neki jegyeztetve minden jelszó, de újra kellett rakni a gépét és csak ezért nem tudok hazautazni.

Ha gépeket akarnék feltörni szerinted a távoli hozzáférésre keresnék megoldást a GYIK-en? Idióta!

Az elsőnek köszönöm a hasznos választ, erre a programra van szükségem.

2013. nov. 5. 22:15
 4/8 coopper ***** válasza:
2013. nov. 6. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
MS oprendszereknél a futtatás sorba beírod - MSTSC, ez a MS terminál kapcsolata. A távoli gépen engedélyezni kell a távoli asztalt, ki kell jelölni a felhasználókat, akik hozzáférhetnek. Ha valóban ez a célod, amit leírtál, akkor bejelentkezel MSTSC-vel a gépre az anyukád nevében, (azért, mert az téged nem vigasztal, ha a rendszergazda számára megjegyzi a jelszavakat, a felhasználónak meg ugyanúgy nem!) kitöltöd a jelszavakat, felhasználóneveket és kijelentkezel. Amikor ő bejelentkezik a helyi gépre, ugyanazt fogja ott találni, amit te az ő nevében ott hagytál. Gépet ezzel feltörni nem lehet, a mocskolódó egy hülye és még dilettáns is.
2013. nov. 6. 15:58
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Továbbá, a tűzfalon, a távoli gépen engedélyezed a 3389 és a 3390 portokat a távoli kapcsolat számára. Ha router van a hálózatban, akkor a router port forwardolja ezt a két portot arra a gépre, amire be akarsz terminálni. Nem olyan egyszerű amatőrnek, de össze lehet hozni.
2013. nov. 6. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen ez is egy megoldás de valljuk be a TeamViewer ezerszer könnyebb ennél a kérdezőnek szerintem.
2013. nov. 6. 16:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, az első által linkelt programmal sikerült is megoldani a problémát.
2013. nov. 6. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!