Beletört a jack - dugó?
Tapasztalatból mondom, ne próbálkozz, soha a rohadt életbe nem fogod kiszedni.
Két pöcök van ami bent tartja onnantól a jack dugót, küldd szervízbe, meg se próbálj semmit házilag, csak felcseszed magad vele.
Ezt a rasztós baromságot felejtsd el, ipari loctite pillanatragasztóval is letört folyton.
A bolti meg ennek a széthigított változata, szóval nem érdemes próbálkozni, tényleg sok szpástól kíméled meg magad.
Gyerekek nekem is most tört benn a 350K-s notimba :D
De nem kell ide varázslat a jack saját alkatrészeivel kijön, először a középső részt dugtam vissza kicsit szorult oldalra feszít és már jött ki. Ugyan ez a légvégével ahhoz egy vékony rúd megy az is kicsit feszül bele majd az is oldalra feszít és kiránt.
1. kombinát fogó fogsz egy tűt !
2. Felforrósítod a tűt egy öngyújtóval !
3. Tű beledugod a műanyag részébe az ajzatnak pár másodperc és kinn is van szakszerviz ajánlásával - 7500 Ft
más is spóroltunk vele. :D
Utolsó :D
Köszi,már hetek óta bele van törve,de lusta vagyok elvinni :P éppen egy játékkal játszottam,amihez 2 kéz kell,és 1-el pedig tartani kellett volna a a fejlahhgatót...És hát....Mindegy,köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!