Hogyan kell laptopra pendriveról windows 7et telepíteni?
Szükséged lesz:
-Windows 7 telepítő lemezre, vagy a telepítőt tartalmazó képfájlra
-minimum 4 gigás pendrive
-Daemon Tools program
-egy másik Windows 7-et futtató gépre
_____
a windows 7-et futtató gépen (nem amire telepítesz) megnyitod a parancssort (Start menü, keresés, cmd, enter), majd megcsinálod a következő videó alapján a bootolható pendriveot.
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=e69A2ju44eE
(!)Figyelj arra, ha cd képed van, akkor a Daemon Tools-os CD/DVD meghajtó betűjelét add meg az utolsó parancs "xcopy" része után rögtön.
Ha lemezed van, akkor tedd be a CD/DVD meghajtóba, és a meghajtó betűjelét add meg az utolsó parancs "xcopy" része után rögtön.
Ha mindez készen van, akkor már csak annyi van hátra, hogy betedd a (telepítendő) gépbe a pendriveot, elindítsd a gépet, és átállítsd, hogy melyik adathordozóról induljon el a gép. Ezt elérheted azzal, hogy mikor indul a gép rátaposol az F8, vagy F12 gombok valamelyikére (alaplaptól függ, én sem tudom melyik lesz), és kiválasztod azt, amelyik eszköz neve előtt (remélhetőleg) van egy plusz jel.
Innentől fogva elég egyértelmű a dolog, amennyiben magyar a telepítő, vagy nincsenek idegennyelvi nehézségeid.
Remélem elég részletes, és érthető leírást adtam. Ha valamit nem értesz, akkor írj nyugodtan (akár privátot is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!