Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell laptopra pendriver...

Hogyan kell laptopra pendriveról windows 7et telepíteni?

Figyelt kérdés
Nos bővebben, lány vagyok, jó felfogású. Segítség kellene, kaptam egy laptopot, ilyent Toshiba satellite c50d-a-11m. Szóval ehhez milyen telepítő programot töltsek le stb stb stb. Valaki írja le kérem nekem lépésről lépésre, hogy mit csináljak, mire figyeljek, esetleg ha elakadok mert elbénázom akkor a további segítség is lenne szükségem.

2013. nov. 5. 18:35
 1/3 Emberek ***** válasza:

Szükséged lesz:

-Windows 7 telepítő lemezre, vagy a telepítőt tartalmazó képfájlra

-minimum 4 gigás pendrive

-Daemon Tools program

-egy másik Windows 7-et futtató gépre

_____

a windows 7-et futtató gépen (nem amire telepítesz) megnyitod a parancssort (Start menü, keresés, cmd, enter), majd megcsinálod a következő videó alapján a bootolható pendriveot.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=e69A2ju44eE

(!)Figyelj arra, ha cd képed van, akkor a Daemon Tools-os CD/DVD meghajtó betűjelét add meg az utolsó parancs "xcopy" része után rögtön.

Ha lemezed van, akkor tedd be a CD/DVD meghajtóba, és a meghajtó betűjelét add meg az utolsó parancs "xcopy" része után rögtön.

Ha mindez készen van, akkor már csak annyi van hátra, hogy betedd a (telepítendő) gépbe a pendriveot, elindítsd a gépet, és átállítsd, hogy melyik adathordozóról induljon el a gép. Ezt elérheted azzal, hogy mikor indul a gép rátaposol az F8, vagy F12 gombok valamelyikére (alaplaptól függ, én sem tudom melyik lesz), és kiválasztod azt, amelyik eszköz neve előtt (remélhetőleg) van egy plusz jel.

Innentől fogva elég egyértelmű a dolog, amennyiben magyar a telepítő, vagy nincsenek idegennyelvi nehézségeid.

Remélem elég részletes, és érthető leírást adtam. Ha valamit nem értesz, akkor írj nyugodtan (akár privátot is).

2013. nov. 5. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor bukott a dolog, nincs másik gépem amin win 7 fut.
2013. nov. 6. 18:52
 3/3 Emberek ***** válasza:
A másik opció, a Windows 7 USB/DVD Download Tool, de ez csak képfájlt tud kiírni usb meghajtóra. Viszont azt azért áruld el milyen telepítőt akarsz használni? Lemezt, vagy CD képet?
2013. nov. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!