Android portolók! Hogyan kell saját Android frissítést csinálni?
Szeretnék Android 4.4 frissítést készíteni egy ConCorde tab ONE tabletre. Ezt hogyan kell csinálni? Lehetőleg minél kevesebb módosítással.
Találtam egy linket, ami segíthet: [link]
Rendelkezésre áll az Android Kitchen (Itt is van olyan lehetőség elvileg, amivel egy romot másik készülékre tudok portolni. Ez mennyire hatékony és egyszerű?), a Dragon Face és egy a tablethez készült eredeti rom, meg persze egy érintetlen android 4.4(ilyet honnan lehet letölteni?).
Van egy tervem, de nem tudom, hogy jó-e:
Kicsomagolom a portolandó romot. A kernelt (boot.img) az eredeti romból átmásolom ebbe a portba a driverek miatt. A System mappában lévő etc mappát is átmásolom és a build.prop-ot (minimális változtatással) is. A System/App mappát kigyomlálom. Android Kitchen-nel rootolok és optimizálok. Becsomagoltatom vele a rendszert, a képet beteszem a Dragon Face-be. Beállítom a felbontást és az egyéb finomhangolásokat és elmentettetem vele a kész romot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!