Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Borzasztóan be van lassulva a...

Borzasztóan be van lassulva a gépem. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

1 éves Sony Vaio gépem van, W8-al.

Rengeteg hely van még a gépen, azaz a programok miatt nem lehet lassú. Az internettel sincs probléma, mert a bátyámnál jól működik minden (szomszéd szoba)

Mit csináljak vele? Vigyem el egy számtecheshez?

Most már egy youtube-os videót se játszik le..

Nem értek a gépekhez, nagyon bosszantó már. Vírusírtót is próbáltam, de elvileg nincs semmi baj a gépen.

Mit tanácsoltok?

2013. nov. 2. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Vírusírtó elve fölösleges szerintem csak húzza a gépet.

Amúgy meg rakd újra a windowst ez régi gépemnél megszokta oldani a lassúságot.

2013. nov. 2. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez alatt az 1 év alatt már legalább 4-5× volt újratelepítve a gép.
2013. nov. 2. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
en virusra tippelnek igy elore...mert volt 4x- 5x ujrahuzva? akkor is belassult, mnt most? ha igen, akkor ott valami mas lesz...probald meg a ramokat kivenni es egyesevel berakni/elinditani. nezd meg ctrl_alt+del -el, hogy mi huzza a procit esetleg . lehet tul van melegedve,amikor videot nezel ...stb
2013. nov. 2. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Neked is W8-ad van? megnyitottam a feladatkezelőt és ott mit csináljak?

Mert mindig volt valami problémája.. Volt, hogy a jobb oldali számbillentyűzet nem működött.. Volt, hogy elhomályosodott az egész, de ez még az elején.

Pesten tudták megcsinálni (vas megyei vagyok) a jobb oldali billentyűzetet is, sztem az is vírus miatt volt..

Megvagyok áldva. El kéne vinnem egy speckóshoz nem?

Egy hetet töltök még idehaza.

2013. nov. 2. 14:46
 5/6 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőben, a részleteknél az állapotnál mindenhova az van írva, hogy "fut". Ez normális?
2013. nov. 2. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
ha látnám a géped megtudnám mondani de így nem nagyon lehet hogy van rajta olyan program/vírus ami nagyon lelassítja lehet hogy megtudnám oldani ha az enyém lenne de szerintem valami ismerősöddel kéne megnézetni aki jól ért a gépekhez.
2013. nov. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!