Bekapcsolás után lefagy a gépem. Mi okozhatja ezt és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Új laptopot vettem és formáztam majd újra raktam a win7-et felraktam a drivereket és minden jó volt de úgy két hét után jelentkezett a probléma: bekapcsolás után miután betöltött a windows lefagy a gép és csak csökkentett módban fut azóta különben ismét lefagy.2013. nov. 1. 21:19
1/2 Lajos54 válasza:
Rengeteg dolog okozhatja, ezt így, messziről, szinte lehetetlen megmondani.
A teljesség igénye nélkül néhány:
rossz a hűtés, valami túlmelegszik
hibás valamelyik automatikusan induló program
hibás egy fontos driver
döglődik valamelyik alkatrész (annak ellenére, hogy új gépről van szó)
megsérült a Windows
beszedtél valami vírust, férget, hasonlót
valami összeférhetetlenség van a rendszeredben
és ezen kívül még számtalan
Próbálj egy rendszer visszaállítást végrehajtani, olyan időpontra, amikor még jó volt a géped. Ha ez láthatóan segít, akkor azóta került fel valami, ami okozza. Ha nem segít, akkor lehet oprendszer hiba, esetleg hardver hiba.
De ez mind csak amolyan találgatás, az elején említett okok miatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a visszaállítás nem segített egy formázás segíthet?
2013. nov. 1. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!