Tudnátok ajánlani fejhallgatot? A többi lent.
Figyelt kérdés
A segítségetekre lenne szükségem,elromlott a fejhallgatom ezért elhatároztam hogy veszek egy újjat de nem tudom hogy milyet lenne érdemes venni ami nem romlik el olyan hamar és az ára is elfogadható. Tudnátok ajánlani egy pár jó fejhallgatót?2013. nov. 1. 18:52
1/3 anonim válasza:
Fejhallgatót nem, de mást szívesen.;)*K
2/3 anonim válasza:
Jelenleg a Superlux fejhallgatók bírnak a legjobb ár-érték arány mutatóval, ebbe beletartozik a kategóriájukat felülmúló hangzás és tartósság is(bizonyos típusok cserélhető kábelesek).
Én az alábbi típusokat javasolnám (mindegyiknek cserélhető a kábele):
Superlux HD668B: [link]
Superlux HD669: [link]
Superlux HD661: [link]
Utcai használatra értelemszerűen a HD661 a legalkalmasabb, mivel az némileg kisebb a másik kettőnél és kapható szép fehér színű változatban is:
Ami már egy fokkal jobb ezeknél, azt a boltban 20000 Ft alatt nem kapod meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2013. nov. 3. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!