Miért nem frissít a windows xp operációs rendszerem?
Figyelt kérdés
Ma újra telepítettem a számítógépemet és feltelepítettem a ServicePack 3 csomagot, 1-2óra várakozás után sem érkezett a frissítéseket jelző ikonocska ezért felmentem a microsoft ismert windows update oldalra és minden frankó csak anyi a bibi hogy csak keresi a frissítéseket de nem csinál semmit.#Windows #frissítés #Windows XP #Windows frissítés #Windows Update #XP #xp frissítés #windows xp frissítés
2013. okt. 31. 20:47
1/7 Emberek válasza:
várj vele egy kicsit! használd, és majd használat közben elő fog jönni a frissítés
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod, az a gáz nem tudom mire használjam addig :), semmit sem tudok csinálni...
2013. okt. 31. 20:56
3/7 Emberek válasza:
ha fent vannak a driverek, akkor netezés, filmnézés (sőt én egy régi lapost még filmvágásra is használtam xp-vel), irodai munka stb. csak kiatlálod
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, de nekiáltam kicsit programozgatni :) nagyon unatkozom most mert semmi game nem fut el :D
2013. nov. 1. 10:44
5/7 A kérdező kommentje:
A hiba még fennáll pedig már 1 teljes napja fut a gépem megállás nélkül, még éjjel is bekapcsolva hagytam hátha történik valami, de semmi sem történt
2013. nov. 1. 12:59
6/7 Emberek válasza:
Akkor nem tudom. Nekem ahogy elkezdtem használni a szűz rendszert amin szinte csak a driverek, böngésző, skype, és médialejátszó volt úgy jöttek egyre csak a frissítések. És én is SP3-as rendszert tettem fel.
7/7 A kérdező kommentje:
Most már lassan jönnek a frissítések de nagyon nem tetszik a dolog mert újraindítottam a gépem és közben ment a frissítés és nem adja be az ikonocskát, Eddig onnan folytatni szokta ahol abbahagyta de most semmi...
2013. nov. 1. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!