Képernyő átállítódott mit csináljak?
nem tudom hogyan magyarázzam el de nagyobb lett a képernyő és olyan mintha nem látszódna a széle.
Pl az asztali képen nem látszik a háttérkép jobb oldala kicsúszik a képből.
Kikapcsoltam a gépet és utána kihúztam a monitor kábelját az elosztóból, mert kellett a hely a töltőmnek de most visszadugtam bekapcsoltam és azóta ilyen.
Megnéztem a képernyő-beállításnál a felbontás 1024* 768 mi történhetett?
Én nem értek annyira a számítástechnikához úgyhogy ha valaki tudja a megoldást kérem érthetően amygarázza el.
A lehető legnagyobb felbontásra tedd amit enged szerintem megzavarodott a ki be kapcsoláskor szokott ilyet csinálni
Off: Az előttem írónak pedig üzenem hogy te normális vagy?Ez egy gyakori kérdések oldal ha olyan szemét vagy hogy nem mondod meg szegény gyereknek a választ aki mellesleg nem csinált neked semmi rosszat akkor menj innen nem kellesz ide
Képzeljétek most reggel bekapcsoltam és újra jó , szóval nem állítgatom már a felbontást.
Azért kaptok tőlem zöld kezet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!