Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ahhoz hogy feltegyem a service...

Ahhoz hogy feltegyem a service pack 3-t, fel kell tennem a 2-t is?

Figyelt kérdés

#Windows #Windows XP #szervíz csomag
2013. okt. 30. 13:06
 1/7 Lajos54 ***** válasza:

Mire? Feltételezem, hogy Win XP-ről van szó.

Az SP3 elvileg tartalmazza mindazon frissítéseket, amik ennek a kiadásáig megjelentek az XP-hez, tehát nem kell külön a 2-est telepíteni. De utána érdemes bekapcsolni az automatikus frissítést, mert az SP3 kiadása óta már nagyon sok új jelent meg, azok is kellenek (több, mint 90).

És nem célszerű bárhonnét beszerezni, mert vannak forgalomban hibás SP3-ak is, illetve speciális, rendszergazdák részére, hálózati telepítéshez kifejlesztettek is.

A Microsft Update webhelyről le lehet tölteni a jót.

2013. okt. 30. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Linkelnél nekem egy jól működő sp 3-t? Köszönöm.
2013. okt. 30. 13:45
 3/7 Lajos54 ***** válasza:

[link]

Görgesd le az oldalt odáig, ahol ez áll: "A Windows XP Service Pack 3 beszerzésének ismertetése", és nyisd ki, majd válaszd a "Szervizcsomag manuális letöltése"-t.

Onnét már eligazodsz...

2013. okt. 30. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Nos igen. Ezt letöltöttem, felraktam, de semmi sem változott.
2013. okt. 30. 15:41
 5/7 nyisziati válasza:
Nem kell külön SP2.
2013. nov. 1. 05:47
 6/7 Lajos54 ***** válasza:

Ne is várj különleges, látható változást. "Mindössze" stabilabb lesz az operációs rendszered, illetve néhány (nem is olyan kevés...) olyan dolog is működni fog, ami SP3 nélkül nem.

Olyan ez, mint otthon a házimunka. Ha sokat dolgozol vele, az nem nagyon látszik, de ha elhanyagolod, azt mindenki észreveszi :)

2013. nov. 1. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan tudom beállítani az "igazi" XP kinézetet?

Köszönöm.

2013. nov. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!