Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem bírja el a laptopom,...

Miért nem bírja el a laptopom, azokat a játékokat, amik kb. fél éve még simán futottak?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, régen is megkaptam ezt, hogy a laptop nem játékra van kitalálva, de azért csak érdekelne, hogy mi miatt nem bírja el azokat a játékokat, amik egykor elfutottak... A lehetőségekre lennék kíváncsi, hogy mi a probléma, vagy hogy egyáltalán lehet e ezzel kezdeni valamit...

Speciel az NFS Hot Pursuit az, aminél kezdődött... fél éve kb. még ez is elfutott, de 2 hete már, hogy van ez a problémám, és ennél a játéknál jött ki, azóta az összessel ezt csinálja... Még az NFS UG2-t se tudom max grafikára állítani, mert nem bírja.

Pacard Bell EasyNote TK (Intel Core i3-380m, 4GB DDR3, Nvidia GeForce 610m)

2013. okt. 28. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Telement porral?
2013. okt. 28. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is az történt amit az előző mondott. Velem is megtörténtek ezek a dolgok ( AMD Athlon II X2P340, 3 GB DDR3 , ATI Mobility Radeon HD 5470). A videókártyája a 96 fokot is elérte. Vettem alá egy laptop hűtőt, majd kitakarították a gépet és újra full grafon játszom az NFSU2-t.
2013. okt. 29. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm a válaszokat, akkor mi hamarabb kitakarítom (kitakaríttatom) meg veszek egy laptop hűtőt... most már 100 %
2013. okt. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!