A plazma tv és a ps3 megférnek egymás mellett?
"az áramnál vissza nyal-e a fagyi?"
Ez az egy biztos!
A plazma tv-nél a beégésre valóban figyelni kellett, ha játszottak rajta, főleg olyan játéknál, aminél van valami statikus dolog a képernyőn (hp csík, manapont, valami gyorsmenü). Az új tv-k már elmozdítják a pixelt maguktól is, nincs már ilyen gond. A plazma tv fogyasztása olyan 130-140 watt, a LED tv-é 60 körüli. 80 watt/óra a többlet, ez napi 4 óra játéknál is 320 watt, ami 15 ft-ban kerül.
15x365= 5475 ft többletet jelent évente, ha az év minden napján 4 órát játszol rajta.
A plazma Tv a múlté!
Éppen ezért, lehet, hogy most olcsó, de hosszú távon a LED TV-t kell előnyben részesíteni.
Az igaz, hogy nem tükröződik, viszont nappal igen gyenge a képminősége, természetes fénynél erősen halványul.
LED tv-ből is lehet kapni olyat, amin nincs bright bevonat, ezt a Samsung találta ki, nekem sem tetszik, idegesít, hogy látom magam benne.
Nekem egy Philips LED tv-m van, matt bevonatos, nagyon jó képet ad. Ennél még a clouding effekt is jelen van, film közben mondjuk ebből én semmit nem érzek.
"A plazma Tv a múlté!"
Kivéve, ha valakinek a képminőség fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!