Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akadozik az interneten...

Miért akadozik az interneten a videó? Több lent

Figyelt kérdés
Akadozik a youtube -on a videó,144 p -ben kell néznem,van hogy ott is akad.Facebook borzasztó lassú. Letöltésem 1mb/s,pingem 40ms. Mi lehet a gond ??

2013. okt. 27. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A gond a lassu internet.
2013. okt. 27. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ping itt nem számít. Egyrészt a neted ultra gagyi, manapság már többszöröse lenne a kényelmes. Nekünk jó netünk van, mégis szaggat apám gépén a youtube, mint a rohadás. Öreg számítógépe van, az is gondot okozhat. Nem tudom a tied milyen.
2013. okt. 27. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:

MS Windows XP Professional SP3

Intel Celeron CPU 2.60GHz

1.5GB RAM

VGA: Radeon9200 series.

2013. okt. 27. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ultra kevés már ez a gép a netezéshez is. Nekem 3.0 ghz Pentium4-em volt 1,8 gb rammal, és 360p-ben tudtam youtube-on videót nézni.

Manapság két magos processzor, és 4 gb ram az elvárás a sok flashel, egyébbel megtűzdelt internetezéshez is.

A másik az XP. Azt sürgősen cseréld, jővő áprilisban amúgy is megszűnik a támogatása, és már most sem a legbiztonságosabb platform.

2013. okt. 28. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Átlagfelhasználásra tökéletes az XP, nem fog veszíteni azzal semmit. Ráadásul erre a gépre még telepítsen egy olyan rendszert, ami még több memóriát lefoglal, amit amúgy más szoftverre fordíthatna szabadon?

Egy erősebb gépre azt mondom, Win7. Erre bőven maradhat az XP.

2013. okt. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!