Milyen operációs rendszert rakjak a gépemre? (LENT)
A gépem adatai:(ja és pontosan írjátok le pl.windows xp sp3,windows 7 home premium stb.)
Processzor: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Memória: 4GB
Videókártya: Nvidia Geforce 9600 GT
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
én win 8 64bit-et tennék rá ( a memória kihasználás miatt)
korrekt gép
Déjà vu érzésem van. Ezt mát tuti kérdezhet egyszer. És szerintem akkor is helyes választ kaptál.
A lényeg, hogy ha videokártya RAM -ját is beleszámoljuk, akkor több mint 4 GB RAM -od van, ezt pedig csak 64-bites Windows tudja kihasználni. Az első használható 64-bites Windows kiadás a 7-es.
Szóval Windows 7/8/8.1 64-bit, amelyik csak szimpatikus. Kiadásra meg teljesen mindegy, úgyis csak háttér szolgáltatásokban különböznek. De szerintem egy Professional mindegyikből elég.
P.O.C.
És a 32 bites dolgokat(program,játék) ugyan úgy tudja futtatni a 64 bit-es op. is?Valami változást észre fogok venni?
Két mag, egyenként 3ghz. De ne szorozd össze...
Egyébként core 2 duo. A dual core más.
"Nagyon" régi játékoknak lehet nyűgje a win8-on,szaggatnak ok nélkül mint atom.
Pl worms armageddon vagy az eredeti Unreal Torunament, de ezt ki lehet gyógyítani, ha a minta alapján létrehozod a registry kulcsot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!