Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Skyrim: Fegyverek/spellek...

Skyrim: Fegyverek/spellek közül melyikkel lehet a legtöbbet sebezni? + Harci probléma (lent)

Figyelt kérdés

Fegyverek/spellek közül melyikkel lehet a legtöbbet sebezni, ha gyorsan akarok végezni az ellenfelekkel, esetleg távolról való támadáshoz mit használjak? + Problémám: Vannak olyan szívósabb karakterek, akiket nem tudok legyőzni, mert ha 0-ra leviszem a Heal-jüket akkor letérdelnek és erőt gyűjtenek aztán kezdhetem előről a támadást, mert teljesen felgyógyulnak. Mit kezdjek velük?

Köszi a segítséget!

2013. okt. 26. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sokáig fireball-t használtam, 100% magicka visszatérítéssel, így nem fogyott el a magicka.

Fegyverből persze a fullosra kovácsolt Daedric sword a legerősebb.

Akik pedig letérdelnek, azok olyan NPC-k, amik küldetést adnak/adtak, így ha megölnéd őket, nem tudnád tovább vinni a játékot.

2013. nov. 3. 09:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz!
2013. nov. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!