Miért nincs hang a gépemen? Segítség! Többi lent!
Most lett újra telepítve a Windows, 7-esről XP re.
Driverokat felraktam videó kártya, internethez, hang is, de valahogy a hang nem akar működni. Már több verziójú drivert is lehúztam de nem akar menni. Laptop-ról van szó: Acer Aspire 5530,ha valaki tudna adni egy jó drivert ami működik is azt megköszönném, de jó lenne a ha valaki segítene. A helyesírási hibákat nézzétek el nekem. Köszi :)
Az "Other devices"-ben lévő "unknow devices"-nek nézd meg a hardverazonositóját és azt ird be ide.
Üdv.
ez a 2 található meg benne: ACPI\ENE0100
és: *ENE0100
Szia.
Ez biztosan nem a hangkártya, ez valamilyen infraledes vevő drivere : [link]
itt keresd a következőt : cir.v1.3_xpvt.zip alá van húzva ha rákattintasz letölti. (azt irják xp vista, a belsejében csak vista mappa).
Azt is irták egy másik honlapon, hogy nem a setup.exe-t kell elinditani, hanem a DPInst.exe programot.
Most nézzük a System devicesben lévő felkijátójeles PCI Device-t, hogy mi baja van és mi a hardverazonositója.
Gondolom ezt már nézted : [link]
Sok sikert.
Üdv.
cir.v1.3_xpvt.zip letöltöttem és fel is tettem. :) a setup.exe az kiírta h only vista,DPInst.exe az felrakta.
PCI Device-t: PCI\VEN_1002&DEV_960F&SUBSYS_014B1025&REV_00
PCI\VEN_1002&DEV_960F&SUBSYS_014B1025
PCI\VEN_1002&DEV_960F&CC_040300
PCI\VEN_1002&DEV_960F&CC_0403
ezek találhatók benne :)
100 (hex) means its SP1
200 (hex) means its SP2
300 (hex) means its SP3
Change CSDVersion from 300 to 200 and Restart
ez van írva de nekem sp 2-m van és az alap az 200 nálam, akkor mennyire irjam átt? 100 ra? :/
Szia.
Akkor szerintem tedd fel a SP3-at, akkor 300 lesz és onnantól elvileg működik a dolog.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!