Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom meg a Windows...

Hogyan tudom meg a Windows 8-on a jelszót?

Figyelt kérdés
sajnos nem tudom a windows 8 on a jelszót..apukámé volt a laptop..csak utazott és nem tudom most tartani vele a kapcsolatot..és sajnos nem adta meg a jelszavát.HOGYAN TUDOM megnézni h mi a jelszó?de ugy hogy nem tudok sehova lépni..csak amikor kiadja h írjam be a jelszót..ÚJRA HUZNI SE TUDOM.de viszont az email jelszavát tudom.amin bekell jelentkezni a windows 8-ba.valaki segitsen hogy tudom meg a jelszót?köszönöm a válaszokat előre is!

2013. okt. 24. 00:42
 1/5 anonim válasza:
Írni kell a Microsoftnak, hogy adják ki a source root master jelszót.
2013. okt. 24. 02:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Valahogy vedd fel apádal a kapcsolatot. A microsoft meg nemhiszem hogy más adatait kiadja. Nézd a bank se adja ki még a családtag számlája tartlmát kivéve a halál esetet,vagy ha családtag a gyám.
2013. okt. 24. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Valahogy tudd meg a jelszót apukádtól,vagy DVD-be tiszta ujratelepítés!Amugy ha be tudnál lépni,az Aida 64 nevü progi megmondja!
2013. okt. 24. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Van rá lehetőség. Természetesen itt se segítek, mert kizárólag csak lefelé pontoznak az userek!
2013. okt. 30. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha behozod a gépet kiolvasom belőle a jelszót.
2013. okt. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!