Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elfelejtettem egy régi faceboo...

Elfelejtettem egy régi facebook email-emet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két facebookom van, van egy amit már 1éve nem használok, most viszont szükségem lenne rá, de már elfelejtettem mi volt az email címem...mert azt az emailt sehova sem használtam..és most gázba vagyok mert nagyon kéne de nem tudom még saccra sem mi volt az. Valahogy tudnátok segíteni?

Illetve a jelenlegi facebookmról megtudom lesni az idővonalamat, de hiába mert nincs ott az email cím megjelenítve...

2013. okt. 23. 17:26
 1/2 soccerway ***** válasza:
Nincs hozzáférésed? Akkor IJ.
2013. okt. 23. 17:28
 2/2 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a régi amihbe nem tudok bejelentkezni mert nem tudom a felhasználómat...(a jelszavam is csak tippelem) Mit jelent az az IJ?

A mostani fb-en ismerőse vagyok a régi felhasználómnak de azért mondom hoyg hiába mert a névjegyeknél nincs megjelenítve az email cím..:(

2013. okt. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!