Ehhez a képhez címet? (Sokan)
Adobe Photoshop CS6 és Magic Bullet Looks segítségével készítettem a képet egy versenyre, de címnek ilyenek jutnak eszembe mint: In A Remote Place, The Power Of Future, Storm In The Mountains; és gondoltam, hátha valakinek jut eszébe pengébb név mint nekem, mert az igazság az, hogy nem vagyok jó angolból, meg nem is érzem nagyon azt, hogy olyat tudnék alkotni, ami teljesen jellemzi a kép egészét..
A címekért előre is köszi(: (Angolul, ha lehet)
Ha nem nagy gond, tapasztaltabb emberek véleménye/ kritikája is érdekelne a képről, ha már dolgoztam vele, ill. felvettem videóra, hogy hogyan készül csak még render megy, de majd ha valakit érdekel és visszanézne érte később, linkelem azt is, ha majd kész lesz(:
Minden válaszoló megkapja tőlem a 100%-ot :P
Előre is köszi.
Szerintem a kép gyönyörűre sikeredett, bár első ránézésre kicsit felfoghatatlan. Ha jobban megnézi az ember akkor kifejezetten szép munka.Nem látszanak egyértelműen a képek közötti különbségek, mert ügyesen megcsináltad a fényszint azonosságát. :D
Mi volt a verseny témája?
Névnek nekem olyanok jutnának eszembe mint:
Delusive Storm
Cheater Nature
The Power of Sight
Incredible Guise
vagy valami ilyesmi.
Ez a mostani <19 szabad számítógépes verseny, tavaly egy lyrics animációt/ typography-t adtam be videó témakörben, de sajna nem értem el vele semmit:/ szal most meg ezt készítettem (számítógépes grafika témakör), meg programoztam egy egyszerűbb játékot (programozás témakör)(:
Köszi a címeket és a véleményt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!