Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a Skype-ba?

Figyelt kérdés

NEM VÁLTOTTAM msn-ről skype-ra 2013 április 8-ig. Most mégis kellene nekem a Skype, de csak a "Saját fiók"-ba tudok belépni, hotmail-ből, (mivel az msn címem hotmail-es)A "saját fiók-ot" meg tudom nyitni, Tehát magába a Skype-ba nem enged belépni, hogy beszélni tudja másokkal, azt írja ki, hogy "Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait. Ellenőrizze a Skype nevét és jelszavát, majd próbálja meg újra".

Akartam új jelszót, igényeltem az e-mail címre, Jelszó-módosító token üzenet megjött, link nem működik, manuálisan másoltam be, ez jött ki:"Sajnos a rendszer nem ismerte fel a tokent. Kérjük, adja meg újra, vagy kérjen másikat."

Most akkor mi van? Hogy tudok úgy belépni, hogy ne kelljen új regisztrációt csinálnom?

2013. okt. 21. 20:56
 1/1 A kérdező kommentje:
Kössz, már nem kell, már megcsináltam.
2013. okt. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!