Sony Xperia Tablet Z készülékhez milyen tok az ideállis?
Nekem is ilyen gépem van (még tok nélkül), de megvan az "ideálom". Legyen kemény tokos (ugye elég vékony a tab), legyen dönthető állású (sima képernyőnézéshez, a másik inkább gépeléshez), illetve álló/fekvőben ugyanúgy lehessen használni. Érdemes több helyen szétnézni, nagy árkülönbségek vannak (eredeti-utángyártott, kifejezetten ehhez a típushoz való-univerzális).
Én pont tegnap láttam egy jót (10ezer volt), körbe cipzáras, elég kemény volt, több állásban is lehetett használni (talán Case-Logic volt). Még egy-két helyen megnézem a következő 2 napban, de még kedden meg szeretném venni a tokot rá (addig nem is vinném nagyon sehova a gépet, míg nincs rendes védelem körülötte)
Megint én vagyok:
Na, képzeld, ma a media markt-ban megvettem egy case-logic tokot (amit kinéztem, de nem fér bele a tab :)) szóval holnap mehetek visszavinni :(
De ha találok valami jót, írok :)
Megint én vagyok, tőled teljesen függetlenül ezt a tokot vettem meg :)
szerintem nagyon jó, a tab pont beleillik, fel lehet állítani, a kamerának ki van vágva egy karika, ráadásul elég masszív a tok (ami elengedhetetlen feltétel)
jolnézki.
És amugy a tablet milyen müködés terén? aksi mennyit? (tudom sokmindentöl függ), játékok?
Kijelzője hogy csak TFT-LCD igy látható például szinek gyengesége? vagy vmi más
Mer nekem csak november közepén lesz meg ha minden jolmegy
Nem tudom hol vetted (én a T-től kapcsolat program keretében), de szerintem megéri az árát. A kamera jó, a programok rendesen futnak, gyorsan reagál, nem akad a rendszer rajta, szóval 10/10. :)
Csak egy jó tok kell hozzá, és nem kell várni egy-két hetet hogy magadnál tarthasd (egyetemre szoktam bevinni-diasorok rajta vannak, aztán lehet onnan is nézni az előadást, ha pedig valami dögunalom az előadás, akkor meg hiába 10 colos, de mégsem egy laptop, így feltűnésmentesebben lehet unatkozni rajta :)))
Én is a T-töl akarom megvenni, mer nekem minden a telekomnál. TV-Internet-vez. tel.+ mobil
Részletre vagy egy összegben vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!