Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sony Xperia Tablet Z készülékh...

Szergej07 kérdése:

Sony Xperia Tablet Z készülékhez milyen tok az ideállis?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 15:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen gépem van (még tok nélkül), de megvan az "ideálom". Legyen kemény tokos (ugye elég vékony a tab), legyen dönthető állású (sima képernyőnézéshez, a másik inkább gépeléshez), illetve álló/fekvőben ugyanúgy lehessen használni. Érdemes több helyen szétnézni, nagy árkülönbségek vannak (eredeti-utángyártott, kifejezetten ehhez a típushoz való-univerzális).

Én pont tegnap láttam egy jót (10ezer volt), körbe cipzáras, elég kemény volt, több állásban is lehetett használni (talán Case-Logic volt). Még egy-két helyen megnézem a következő 2 napban, de még kedden meg szeretném venni a tokot rá (addig nem is vinném nagyon sehova a gépet, míg nincs rendes védelem körülötte)

2013. okt. 20. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok:

Na, képzeld, ma a media markt-ban megvettem egy case-logic tokot (amit kinéztem, de nem fér bele a tab :)) szóval holnap mehetek visszavinni :(

De ha találok valami jót, írok :)

2013. okt. 21. 21:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi, én is néztem egy gyárit ami tetszik.

Ez: [link]

2013. okt. 23. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, tőled teljesen függetlenül ezt a tokot vettem meg :)

[link]

szerintem nagyon jó, a tab pont beleillik, fel lehet állítani, a kamerának ki van vágva egy karika, ráadásul elég masszív a tok (ami elengedhetetlen feltétel)

2013. okt. 24. 21:19
 5/11 A kérdező kommentje:

jolnézki.

És amugy a tablet milyen müködés terén? aksi mennyit? (tudom sokmindentöl függ), játékok?

Kijelzője hogy csak TFT-LCD igy látható például szinek gyengesége? vagy vmi más

Mer nekem csak november közepén lesz meg ha minden jolmegy

2013. okt. 25. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Az akku pihenő módban (wifire csatlakozva is), 2 napot szerintem kibír, persze ha egész nap nyúzom, akkor merül az akku is. Színek tekintetében szerintem nagyon szép képet ad, a játékok (amiket eddig próbáltam) akadásmentesen futnak (Fifa 14 is, ami más tabon le se töltődik), de a Deer Hunter 14 is szépen fut, ott is éles a kép.
2013. okt. 25. 21:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat. Meglesz majd irok én is véleményt. tudom nem 2 forintba kerül de árát tekintve minöségileg milyenre itéled? 10-es skálán?
2013. okt. 26. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol vetted (én a T-től kapcsolat program keretében), de szerintem megéri az árát. A kamera jó, a programok rendesen futnak, gyorsan reagál, nem akad a rendszer rajta, szóval 10/10. :)

Csak egy jó tok kell hozzá, és nem kell várni egy-két hetet hogy magadnál tarthasd (egyetemre szoktam bevinni-diasorok rajta vannak, aztán lehet onnan is nézni az előadást, ha pedig valami dögunalom az előadás, akkor meg hiába 10 colos, de mégsem egy laptop, így feltűnésmentesebben lehet unatkozni rajta :)))

2013. okt. 27. 12:03
 9/11 A kérdező kommentje:

Én is a T-töl akarom megvenni, mer nekem minden a telekomnál. TV-Internet-vez. tel.+ mobil

Részletre vagy egy összegben vetted?

2013. okt. 29. 04:55
 10/11 anonim ***** válasza:
részletre
2013. okt. 31. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!