Asztali pc 150 000 ft-ból?
Én kábé ennyiért vettem gépet kábé fél évvel ezelőtt monitorral, házzal, billentyűzettel együtt. A Sims 3 összes nagy kieggel elég jól fut rajta, egyedül a bútorok, ruhák betöltése tart több ideig, de ez még nem jelentős lassulás.
A probléma akkor van, ha sok egyedi tartalmat használsz. Négy gigánál már játszhatatlan a játék szinte. Arra esetleg egy SSD lenne megoldás.
De egyébként én nem csak Sims 3-ra használom, Planetside 2, Far Cry 3 is max grafikán fut rajta.
Ami lényeges, hogy nem szabad készen gépet venni, mert úgy sokkal drágább lehet egy gyengébb teljesítményű gép, mint egy sokkal erősebb, amit magadnak raksz össze.
Itt is biztos segítenek a megfelelő témában, vagy ha van ismerősöd, aki ért hozzá, akkor kérd meg, hogy állítson neked össze egyet. Megrendelitek külön az alkatrészeket, és összerakjátok. Nem egy nagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!