Hogyan kell ezt a hibát kijavítani?
Figyelt kérdés
windows xp sp2 sp3 telepítésénél mindig ezt adja ki : a windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem találtható: <windows root>\system32\hal.dll
telepítse újra a fenti fájlt.
USB pendriveról telepítem és muszáj xp-t rakni a gépre, mert azt bírja csak el.
2013. okt. 18. 20:46
1/4 soccerway válasza:
ha hibás a vinyó, akkor nem lesz jó mindegy hányszor telepíted , lehet a pendrive-on hibás valami.
2/4 levis56 válasza:
Hát ez nagyon macera nem igen van rá megoldás,jobban jársz ha az xp isót kiírod képfájlba cd-re vagy pendrive-ra és úgy telepíted mert a mostani telepítőd nem lesz jó.
3/4 A kérdező kommentje:
pendriveon van és másik laptopra fel tudom ezeket az isokat tenni illetve windowst.
2013. okt. 18. 21:13
4/4 levis56 válasza:
Ha hibás a rendszer fájl,márpedig a system32 dll az, akkor az nem fog működni sehol,vagy az isó fájl hibás vagy a lemezkép írásánál csúszott be hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!