Kalincsák Dávid kérdése:
Eddig néztem a Nokia Lumia 520 at vagy az LG L7 néztem még ami egész jónak tűnt. Melyik jobb?
Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 16:40
2/11 A kérdező kommentje:
igen csak a nokia egy kicsit jobb
2013. okt. 18. 16:54
3/11 anonim válasza:
igazából semmivel se jobb, csak windows alul támogatott mobil OS -e van rajta...
4/11 A kérdező kommentje:
dual core proci és még így is hogy 512 ram van benne nem szaggat az lg be meg csak 1 ghz proci van simple core és hajlamos az akadásra
2013. okt. 18. 17:05
5/11 anonim válasza:
Nálunk véletlenül mindkettőből van 1-1 a családban. Tapasztalatból mondom, hogy a Nokia jobb...
Nehéz őket összehasonlítani, de ha kipróbálod, akkor látni fogod, hogy ég és föld a különbség...
(Ja, mellékesen megjegyezném, hogy nekem LG van :P )
6/11 A kérdező kommentje:
igen én a nokia felé hajlok
milyen típusú Lg? :D
2013. okt. 18. 17:25
7/11 anonim válasza:
Az előző vagyok. Az enyém az LG L7, sógoroménak van Lumina 520-a.
8/11 A kérdező kommentje:
és az LG ről mi a véleményed?
Bár nekem valahogy a nokia jobban bejön
viszont az LG nem jobbak a színei
2013. okt. 20. 13:54
9/11 anonim válasza:
Kifejezetten jó véleményem van. Kezelhető, és ha az ember csak azt várja el tőle, amit tud a készülék, akkor nem okoz csalódást.
Viszont ronda xd
10/11 A kérdező kommentje:
az nekem is feltûnt hogy nem valami szép majd még elválik hogy melyiket veszem meg azért köszönöm a segítséget:)
2013. okt. 21. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!