Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen esetben melyik adatmentő...

CherrybabyXoXo kérdése:

Ilyen esetben melyik adatmentő céget ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sajnos az SD -m (Sundisk micro sdhc) eltüntette a képeimet 101 maradt meg. Nem lett se törölve se formázva. A 101 kép sajnos nem tudom mikor került rá tehát, hogy az eltűnés előtt v. után. Nem vettem észre. A kártya nyáron lett véve. 8 GB -os. Vigyáztam rá. Próbáltam programokkal megtalálni a képeket, de nem sikerült most meg már formázni akarja a kártyaolvasó úgyhogy már nem próbálkozom programokkal félek, hogy fokozva lenne a baj. Nem lett azóta, hogy észrevettem az eltűnést a kártya se formázva se törölve róla semmi és fényképezve sem csak a 101 kép amit nem tudok mikorra tenni. Nagyon, nagyon fontos képek több, mint 700 db. úgyhogy ilyen adatmentő cégre gondoltunk ahol kivizsgálnák többet is találtam, de ilyen esetre hátha van itt valaki aki ismertebb ebben már és tud ajánlani.
2013. okt. 18. 03:08
 1/2 anonim válasza:

probald ezt : [link]

de ha nm talat semmit, valoszinu hogy egy profi ceg se tudna, de ha 700 kepbol 101 maradt meg, akkor elvileg ha a maradek 101 a leroles utan lett keszitve akkor meg elvileg van eselyed legalabb 498-at vissza alitani. sok sikert

2013. okt. 18. 03:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Céget egyet tudok, a Kürt Kft. Amit vissza lehet állítani, ők visszaállítják. Viszont baromi drágán dolgoznak:

www.kurt.hu/‎

Előtte egy programot próbálj ki feltétlenül, a TestDisk Photorec nekem hasonló szituációban gyakorlatilag maradéktalanul visszaállította az összes fotómat. Ingyenes program, erősebb, mint a fizetős társai. Annyi, hogy kicsit fapados. Itt megtalálod:

[link]

2013. okt. 18. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!