Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitöl zajos nagyon alkalmankén...

Mitöl zajos nagyon alkalmanként a számitogép hütése?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 14:01
 1/2 4ttil4 ***** válasza:

Az természetes, hogy terhelés alatt (pl. játékok, vagy erősebb programok esetén) felmelegszenek az alkotóelemek, ilyenkor a hűtés is feljebb kapcsol, ami megnövekedett hanggal is jár. Lehet, hogy csak simán rossz konstrukciójú a venti De, hogy ha nagyon hangos akkor már valamelyik ventillátor csapágyazása kopott.

Én úgy szoktam kideríteni, hogy egy pillanatra lefogom a ventiket így kiderül melyik a hangos, de ez nem igazán szakszerű megoldás :D

2013. okt. 17. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Enyém is ilyen volt. Valoszinüleg a tiédnek is ez a hibája. 80százalék hogy az a nagy venti a csapágyas amelyik a komplett házat hüti hátul. Tipusa megegyezik a tápegységben lévöével. Volt egy rossz tápom szétbuzeráltam ,ventillátort kivettem belöle ,és felcsavaroztam a házra. Lyukosztás is jo volt. Bekötéssel nem sokat veszödten.zsinort elvagtam ,--szint a szinhez kötöttem. A ventillátort elöször vizsgálgattam de semmit nem vettem észre nála. Kiszerelt állapotpan mindkettőnek adtam 12-v ot és ekkor hallatszott meg csak a csunya hangja. Azért nagyobb a hangja föképp ,mert a rossz csapágy képes még a házat is berázni ,ami a hangot plusz felerösiti.
2013. okt. 28. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!