Vettem egy TV-tuneres monitort, csíkos a kép, miért?
Figyelt kérdés
Zavarhatja-e a tv adások kábele csatlakozásas után a számítógép képét a monitoron ?
Amíg nem volt bedugva a koax kábel a monitorba addig rendben volt, mikor bedugtam a tv funkció hibátlanul működött, de amikor átváltottam arra, hogy RGB képet mutassa ami a számítógépé, akkor csikos volt a kép, mármint ilyen ugráló csíkok vannak bent folyamatosan, de inkább úgy mondanám, hogy villog. Olyan mintha alacsony lenne a monitor alacsony hercen müködne!
Hogyan lehet ezt ki küszöbölni?
2013. okt. 16. 18:10
1/2 anonim válasza:
korszerűbb csatlakozási módon, pl. DVI-D/HDMI
(olcsóbb lett volna ha a gépbe veszel TV -tunert, és multifunkciósabb is, mivel úgy egyszerre TV -zhetnél, felvehetnéd a műsort, és netezhetnél...)
2/2 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy benne? :) A monitorban van dvb-c és dvb-t tuner, ha arra gondolsz! :) De köszönöm a választ!!
2013. okt. 16. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!