Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PCX.hu-n hány napot tesz rá a...

PCX.hu-n hány napot tesz rá a kiszállításra, ha ők rakják össze a komplett gépet?

Figyelt kérdés

Szerda este felé rendeltem, még Csomagolás alatt státuszban van. Komplett számítógépet vettem, magam összeválogatta alkatrészekkel, monitorral.

3 munkanapot írnak, de arról nem találtam infót, ha gépösszeszerelést is kérek, az mennyivel több idő.

2013. okt. 15. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
1 nap max sztem, de írj nekik egy mailt.
2013. okt. 15. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Írtam nekik.

Pár nappal azután, hogy rendeltem, azt az alaplapot levették a kínálatból. Ha az lenne a gond, csak szóltak volna, hogy válasszak mást, nem?

2013. okt. 15. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már elküldted a rendelést akkor kötelesek beszerezni, vagy azonos árért ugyanazt a tudást biztosító lapot adni, ha az nekik ráfizetéses, akkor is.
2013. okt. 15. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni, köszi! :)
2013. okt. 16. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!