Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az mitől van, hogy egyre...

Az mitől van, hogy egyre kevesebb hely van a D meghajtómon? Total Commanderben vettem észre, mikor kiléptem egy mappából, vagy visszaléptem vagy beléptem egy másik mappába, és láttam, hogy egyszer 200 mega, egyszer 100 mega tűnt el a meghajtóról?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 22:15
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

Ne csak lépegess, használd is a Total Commandert!

Ha ilyen eltűnést látsz, akkor keress rá a *.*-ra olyan kitétellel, hogy az elmúlt 1 vagy 5 percben módosított fájlokat mutassa csak. (Az 5 perc azért célszerű, hogy ha sok fájl van a rendszeren.)

Viszont ha Chrome böngészőt használsz, az szokott ilyesmit csinálni, hogy pl. 2-3 hónap alatt annyiszor frissíti magát a tudtod nélkül, hogy csak a telepítőfájljai a 3 hónap alatt 500MB-ot is elfoglalhatnak és emellett sok esetben a korábbi telepített verziókat is megtartja... és ez csak 1 program. A MSN Messenger 7.5 felett is ilyen volt, hogy mindenféle haszontalan adattal 1 hónap alatt 1,5GB-nyi adatforgalmat és HDD telítettséget ért el.

2013. okt. 16. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!