Melyik konzol a jobb az xbox360 vagy a nintendo wii?
Egyértelmüen a WII a jobb.Legalább nem lesz 3 ledes lol... Szerintem X-Boxot ne vegyetek mert szinte mind elromlik.Wii se a legjobb de jobb mint az x360 :)!
*Üdv: BlueRák*
Ennek a kérdésnek így nem sok értelme van, teljesen másabb réteget céloz meg a 2 konzol.
Az Xbox a komolyabban játszani vágyó embereket célozza meg, persze jön majd a natal/kinect is, de azért inkább a komolyabb játékosoknak.
A wii pedig a casual réteget, akiknek nem fontos a grafika, hanem igazából maga a játékélmény és a szórakozás, ami persze megvan xboxon is, de egy játékos számára primitívnek és hülyeségnek tűnhet a wii, de jó buli tud lenni, amikor vkivel közösen teniszezel a családban vagy a neten.
Ezt igazából mki döntse el maga, hogy neki mi tetszik.
Wii.
Mindenki hülye akinek nem teccik. A grafikája lenyűgöző. Erre vannak a legeslegjobb játékok ( Kirby Epic Yarn, Super Smash Brothers Brawl, Metroid Prime 3, hogy csak néhányat említsünk.) Lejátssza a N64-es, és a Gamecube-os játékokat (legalább is az enyém biztosan, és nem volt chippeltetve , vagy bármi más). Az írányítása teljesen egyedi, eleinte bár nehéz, de könnyü megszokni. A legkeresetteb a világon ez a konzol. És ami nálam döntő pont: ÉRTELMES JÁTÉKOK VANNAK RÁ . Mert az xbox, PS3 csak need for speed, haló, CS, Pókember , meg egy rakás lövöldözős, autós, focis, motoros, meg MMORPG. Aki ezeket akarja csinálni, az nem értem mért nem csinálja igazából. Nekem XBOX360-am van, mert az 10000-rel olcsóbb volt, és nem is volt Wii-re pénzem, azért azt vettem. De így, hogy mostmár jelenleg csak 62200, életem legnagyobb hibája volt az XBOX....
Amúgy a legnagyobb baja ennek az országnak a fiatal nemzetsége....csak az agresszió, és száguldási vágy, semmi más. Keressetek rá a Youtube-on az egyik játékra amit mondtam.
U.I.: Mellesleg a Wii minden, minden MINDEN játéka online is. Ilyet hol találsz az XBOX-on, vagy akár a PS3-man? 100-ból 3-szor
Úgyhogy aki nem tud dönteni, erősen tanácsolom a Wii-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!