Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Msnre rálett telepítve a hiyo...

Msnre rálett telepítve a hiyo (vmi smiley-s nem tom mi) és leakarok szedni az msnemről mert nem tudok üzenetet küldeni. De sehogy sem szedi le. Hogy szedjem le?

Figyelt kérdés
Angolul van és nem tudok angolul szal így még nehezebb és senki olyan nincs a környezetemben aki segítene vagy értene ehhez. ahj nagy gondban vagyok.. pls segítsetek nem tudom mit csináljak már nagyon leszeretném szedni és kérek mindne kedves válaszolót h lépésről lépésre írja le h mit csinálja:S köszönöm annak aki segít
2009. nov. 10. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

jhaj ezt a hiyo-t énis beszo*tam XD

Én úgy csináltam hogy bementem a vezérlőpultba ott programok telepítése és törlése kikeresed és eltávolítod, nekem így ment. (természetesen közbe ne legyél msnen)

2009. nov. 10. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:

jááááj akk megnyugodtam h nem csak én jártam így :)

am köszöönm a segítséget (KL) sikerült letörölni és végre jó az msnem is :)

2009. nov. 11. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

ja igen először mikor megláttam a kérdést én is így reagáltam mint te az első sorban. xD

Szívesen^^

2009. nov. 12. 15:58
 4/5 anonim válasza:
programokbol kitöröltem,de valahogy az msnen ott maradt.hogy töröljem onnan is?
2010. jan. 22. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
biztos h minden telepítős vackot is kitöröltél vele együtt? nézd meg újra...és ha találsz még vmi hozzákapcsolódód akk azt is töröld..nekem így sikerült...
2010. jan. 23. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!