HP Envy laptopról vélemények?
A gépem haldoklóban van5 év után és fogalmam sincs, hogy milyet is nézzek. (Hp laptopom van)
Néztem Dell-t is, de azok közül se tudom, hogy melyik jó.
Tudom, hogy nem csak márka függő, de kíváncsi lennék a véleményekre meg arra, hogy esetleg ki mit tudna ajánlani.
Köszönöm.
Itt a kép a HP Envy laptopról: [link]
És belinkeli a gép képét..., de aranyos vagy! :)
Én, mondjuk, hpt nem vennék (bármennyire is szép piros), hanem inkább asust, v acert.
Amúgy ez a linkelt k(g)ép (igen, kikerestem a guglival :) nem olyan rossz, de nem is kiemelkedő semmiben. Közepes gép, közepes videokártyával, amin az ssd dob vmennyit. Játékra nem annyira szupi, de netezni, filmezni, office-ozni stb. jó - még túl jó is. Aránytalan, összehányt konfignak találom.
Esetleg ha leírod, hogy mennyit akarsz rá költeni, és mire akarod használni...
Köszi szépen.
Nem pont a színe miatt linkeltem, csak ez volt az első gép amire azt mondtam, hogy tetszik. Dell Inspiront is néztem, de Hp után furcsának tűnik.:P
Igazából nem vagyok nagy játék függő, úgyhogy inkább netezésre használnám meg max tanuláshoz.
Árba pedig... azért 300E alatt legyen.
Netezésre meg videózni 150 ezres notebook is bőven sok.
Fontos a hordozhatóság?
Igazából nem, de azért bírja a strapát.
A mostani gépem az tényleg már mindent megjárt és HP-hoz képest szerintem jól bírta.
#3. +1
Ja, még tán' olcsóbb is! Ezért kár kidobni rá a sok lét...
"ez volt az első gép amire azt mondtam, hogy tetszik"
Akkor ebben nem fogok tudni segíteni, mert nem az ár/érték/használhatóság számít, és női agyal meg nem rendelkezem. SRY! :(
Ágyban is szoktam használni, ha van hozzá magasítom, de amúgy nem nagyon mozgatom.
Valami ajánlat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!