Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Recseg a jobboldali hangszóró...

Recseg a jobboldali hangszóró a fejhallgatómon. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt reggel elkezdett magától recsegni a jobboldali hangszóró. De a hangfalon tökéletesen szól minden..gondoltam elromlott a fejhallgató, ezért ma elmentem venni egy újat, de ennek is recseg. mi lehet a probléma? hangkártya csere? gondoltam rá hogy érintkezési hibás, de akár hogy mozgatom össze vissza, fel le ugyanúgy recseg mély hangoknál. beállításokba minden ugyan úgy van ahogy volt, nem állítódott el semmi. szóval szerintetek mi lehet a probléma?

2013. okt. 13. 17:04
 1/2 Lajos54 ***** válasza:
A legtöbb hangkártyánál be lehet állítani, hogy a kimeneten mi illeszkedjen: hangfal (hangszóró), illetve fejhallgató. Ezenkívül soknál lehet frekvencia sávot is állítani. Vannak olyan hangfrekvenciák, amiket egy egyszerűbb fejhallgató nem tud jól megszólaltatni, egy egyszerűbb hangszóró már igen. Az ilyen hangok okozhatnak recsegés-szerű hangokat.
2013. okt. 13. 20:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan fejhallgatót vettem mint ami volt. Semmit sem állítgattam. Úgy képzeld el hogy este kinyomtam gépet, reggel benyomtam és recsegett. Teljesen új füles, TV-be dugva tökéletesen szól mindkettő hangszórója. A hangfal probléma is kihúzva, tegnap egyenesen a hangkártyába dugtam a fejhallgatót, úgy is recsegett..én hangkártya cserére tippelek, de azért kíváncsi voltam hogy valakinek van még egyéb más ötlete. Köszönöm a válaszod amúgy.:)
2013. okt. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!