Hogyan lehet filmet írni felirattal együtt?
Figyelt kérdés
Van egy sorozat ami angol nyelvü meg van hozzá a felirat gépen meg is tudom nézni de ezt hogyan lehet kiirni hogy asztali dvd lejátszon is legyen felirat a részekhez2009. nov. 10. 11:43
1/3 anonim válasza:
Vannak olyan asztali lejátszók, amik lejátsszák a feliratot ha ugyanaz a felirat neve mint a filmnek, de a legtöbb nem, ilyenkor a feliratot rá kell égetni a filmre, ami elég sok idő (legalább annyi perc, ahány perces a film is).
De ha van időd, akkor itt nézz körül: [link]
Bár én nem így csináltam, de a tutorial alapján így is meg lehet oldani.
2/3 anonim válasza:
Teljesen egyezzen meg az avi és srt betűről-betűre...számít a nagybetű is...XyZ.avi+XyZ.srt...
Ha nem tudja lejátszani a dvd lejátszód az srt-t, rá is égetheted, de szerintem jobban jársz, ha konvertálod dvd_video-ba, a feliratfájllal együtt. >>> convertxtodvd, vagy ingyenes >>> dvdflick
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ki fogom probálni
2009. nov. 11. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!