Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem jó néha laptopon a...

Miért nem jó néha laptopon a hangerő állítás?

Figyelt kérdés
Nincs egy éves a laptopom, egy Dell Inspiron 5720. A gondom az vele, hogy a billentyűzeten ha megnyomom a funkció és hangerő gomb kombinációt néha működik és néha nem. Ha nem működik akkor, ha az egérrel jobb alul rákattintok a hangerő szabályzóra onnantól működik a kombináció egy ideig. Nyáron újratelepítettem és előtte nem csinálta ezt a problémát.
2013. okt. 11. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:

A rendes gyári drivert tetted fel a hangkártyához, v a suttyó windows által automatikusan felrakott van még rajta?

[link]

2013. okt. 11. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezeket felraktam telepítés után.
2013. okt. 11. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán a bios frissítések vmelyike megoldja, de ez nem biztos.

[link]

A samu laptopnál meg arra panaszkodtak, hogy ott meg "beragadt" a funkció billentyű, és ez vt rá a megoldás.

2013. okt. 11. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Felraktam a drivert és most egyenlőre nem jelentkezett a probléma.
2013. okt. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!